(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2017, 12:57 przez Piotr Wicha.)
SCENIC II PH I Reflektory przednie do GS2 z poliftowej wersji
|
op
Pytanko- czy reflektory z poliftowej wersji Scenica 2, czyli phII, zmieszczą się do GS2phI? Takie myśli chodzą mi po głowie żeby je wymienić ;)
Zderzak jest inny
Diagnostyka aut osobowych--> DELPHI, DTT4ALL,VCDS
"Pytanko- czy reflektory z poliftowej wersji Scenica 2, czyli phII, zmieszczą się do GS2phII? Takie myśli chodzą mi po głowie żeby je wymienić ;)"
rozumiem, że chcesz założyć reflektory z SCII PH2 do GSII PH2 tak? Jeśli tak to pasują ;) (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2017, 12:46 przez Gizmo.)
op
(21-08-2017, 12:46)Gizmo napisał(a): "Pytanko- czy reflektory z poliftowej wersji Scenica 2, czyli phII, zmieszczą się do GS2phII? Takie myśli chodzą mi po głowie żeby je wymienić ;)" Dawcą ma być Scenic2phII i przekładka do GS2phI
No to wprowadziłeś w błąd bo napisałeś do GSIIphII.... nie pasują od przed do polifta i odwrotnie..
Trzeba zmieniać zderzak, itp... Przy dzwonie się opłaca zamieniać przód, tak już niekoniecznie ;) (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2017, 12:54 przez Gizmo.)
Żeby włożyć reflektory od polifta do wymiany zderzak, maska, pas przedni.
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
op
Że też producentom aut opłaca się w liftowych wersjach tyle rzeczy zmieniać, masakra ;)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

![[-]](https://www.scenic-forum.pl/images/revision-scenic/collapse.png)