Co to za czarna puszka?

Kulpas
Zarejestrowani

op Czy ktoś wie od czego jest ta mała czarna puszka która jest podłączona do gniazda bezpieczników pod maską?
Na 100% jakaś Polska myśl technologiczna bo naklejka jest w naszym ojczystym języku [Obrazek: e53a557cb674e8619d2d5efe21e8e0c0.jpg]

Odpowiedz
adieepl
Zarejestrowani

Podejrzewam że mógł to byc gps, posiadałem taki w UK jak byłem z ubezpieczenia ponieważ miałem o wiele taniej tylko że musiałem rok jeździć przepisowo.....
Nie polecam mieć takich ubezpieczycieli a z reszta nie wiem czy w Polsce też tacy są?

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Kulpas
Zarejestrowani

op Ale jest to produkt polskiego producenta a Patryk nic nie wspominał o jakimś dodatkowym zabezpieczeniu.
Być może sam o nim nie wiedział bo autko było w leasingu i być może bank sobie takie cudo kazał zamontować.

Odpowiedz
mojzesz92
Moderatorzy

może tak być, skoro auto w leasingu to być może bank sobie coś takiego zażyczył

Odpowiedz
Markus
Zarejestrowani

Umiesz to pudełko wyciągnąć? Może z drugiej strony jakaś nazwa będzie

Odpowiedz
Kulpas
Zarejestrowani

op Wyciągać nie wyciągałem bo jest podłączone do skrzynki bezpieczników. Tylko dałem w inne miejsce bo przeszkadzało mi podczas wymiany filtra powietrza. Z drugiej strony nie ma żadnej naklejki ani oznaczenia.
Jutro jade do Robi-Car na serwis olejowy to może tam Miro będzie wiedział co to za dziadostwo

Odpowiedz
pacha
Zarejestrowani

Może to być dodatkowy alarm wpięty w can działający razem z fabrycznym imo i centralnym jako dodatkowe zabezpieczenie.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości