op
Witam, podczas mycia rozleciała mi się kratka nawiewu po prawej stronie. Poskładałem ją, ale jest problem z zamontowaniem jej z powrotem w desce. Czy jest konieczność rozbierania deski i schowka? Może jest jakiś sposób żeby to poskładać bez demontażu pół samochodu.
Montaż kratki nawiewu
|
powiem tak, gdybyś był w pobliżu grodziska, to chętnie bym się tym zajął :-) , już kiedyś to robiłem ;-) dla mnie to sama przyjemność :-)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-05-2018, 18:04 przez Pikkolo.)
op
(01-05-2018, 18:04)Pikkolo napisał(a): powiem tak, gdybyś był w pobliżu grodziska, to chętnie bym się tym zajął :-) , już kiedyś to robiłem ;-) dla mnie to sama przyjemność :-)Dzięki za propozycję ale z racji tego że nie będę w pobliżu Grodziska w najbliższym czasie, musiałem sobie sam poradzić. Nie było tak źle, około 1 godziny mi to zajęło i to tylko dlatego że miałem badziewny klucz do odkrecania śrubek
Jest na to sposób, bo ostatnio składałem nawiew tylko po stronie kierowcy. Musisz wyjąć tą część co została w kokpicie (jest łączona na zaczepy z dalszą częścią tunelu nawiewu). Składasz to z ramką i razem wpychasz w otwór kokpitu.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

![[-]](https://www.scenic-forum.pl/images/revision-scenic/collapse.png)
ale z racji tego że nie będę w pobliżu Grodziska w najbliższym czasie, musiałem sobie sam poradzić. Nie było tak źle, około 1 godziny mi to zajęło i to tylko dlatego że miałem badziewny klucz do odkrecania śrubek