Montaż kratki nawiewu

Wozny84
Zarejestrowani

op Witam, podczas mycia rozleciała mi się kratka nawiewu po prawej stronie. Poskładałem ją, ale jest problem z zamontowaniem jej z powrotem w desce. Czy jest konieczność rozbierania deski i schowka? Może jest jakiś sposób żeby to poskładać bez demontażu pół samochodu.

Odpowiedz
Wozny84
Zarejestrowani

op Chodzi dokładnie o to jak to złożyć, bo próbowałem wszystkiego [Obrazek: 12eb1905b1ea8cbc875f186f9dc1376c.jpg]

Odpowiedz
Pikkolo
Zarejestrowani

z tego co kojarzę, to bez dostania się do tego od dołu to będzie kiepsko

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi Pikkolo za ten post post:
  • Wozny84
Wozny84
Zarejestrowani

op
(01-05-2018, 17:48)Pikkolo napisał(a): z tego co kojarzę, to bez dostania się do tego od dołu to będzie kiepsko
No właśnie teraz skończyłem to obczajac i trzeba schowek ściągnąć... A jak ktoś jest zielony jeśli o to chodzi to pewnie ze 2 godziny roboty

Odpowiedz
Pikkolo
Zarejestrowani

powiem tak, gdybyś był w pobliżu grodziska, to chętnie bym się tym zajął :-) , już kiedyś to robiłem ;-) dla mnie to sama przyjemność :-)

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-05-2018, 18:04 przez Pikkolo.)

Odpowiedz
  • Wozny84
wuem
Zarejestrowani

(01-05-2018, 17:52)Wozny84 napisał(a): A jak ktoś jest zielony jeśli o to chodzi to pewnie ze 2 godziny roboty
też miałem takie obawy ale nie jest tak źle... kilkanaście minut i po sprawie. Na forum jest manual .

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi wuem za ten post post:
  • Wozny84
Wozny84
Zarejestrowani

op
(01-05-2018, 18:04)Pikkolo napisał(a): powiem tak, gdybyś był w pobliżu grodziska, to chętnie bym się tym zajął :-) , już kiedyś to robiłem ;-) dla mnie to sama przyjemność :-)
Dzięki za propozycję ale z racji tego że nie będę w pobliżu Grodziska w najbliższym czasie, musiałem sobie sam poradzić. Nie było tak źle, około 1 godziny mi to zajęło i to tylko dlatego że miałem badziewny klucz do odkrecania śrubek

Odpowiedz
Pikkolo
Zarejestrowani

Może spotkamy się na zlocie w Sielpii ?

Odpowiedz
  • Mati
haszczurur
Zarejestrowani

Jest na to sposób, bo ostatnio składałem nawiew tylko po stronie kierowcy. Musisz wyjąć tą część co została w kokpicie (jest łączona na zaczepy z dalszą częścią tunelu nawiewu). Składasz to z ramką i razem wpychasz w otwór kokpitu.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości