SCENIC II PH I AUX w Tuner List przedlift.

blkrdm
Zarejestrowani

op Zakupiłem sobie przewód AUX jednak jak się później okazało pasujący jedynie do UpdateLista. Teraz moje pytanie brzmi: czy można znaleźć gdzieś przewód Aux pod TunerList/pobawić się przewodami i podłączyć przewód w inny sposób?
Dodam też, że posiadam zestaw głośnomówiący od starej nokii i można nim podłączyć głośnomówiący w Iphone na bluetooth i wtedy odtwarza się w głośnikach. Myślałem może podłączyć aux pod zestaw głośnomówiący skoro jest połączony z głośnikami.
Załączam zdjęcie radia, gdzie widoczne jest miejsce na jakąś dodatkową kostkę, nie wiem od czego ona jest więc jeßli można to również bym prosił o wyjaśnienie. Pozdrawiam. [Obrazek: d7536a1c3a9caa80311f5686c9a33db8.jpg][Obrazek: 9c965648570a65e0466be0a61bbd5aa6.jpg][Obrazek: ebe83a6865588c5564b7a6903a68aea5.jpg]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Odpowiedz
Oktawiusz
Zarejestrowani

Tuner list nie wspiera aux

RenGarage :: Zmiany konfiguracji :: Aktywacje :: Adaptacje :: TPMS :: Sterowniki :: Airbag :: Radia ::
Odpowiedz
blkrdm
Zarejestrowani

op No ok. Tylko teraz kwestia pozostałych opcji, takich nieodicjalnych.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Odpowiedz
michaldck
Zarejestrowani

Tylko zmieniarka mp3 z wejściem aux i usb. Oryginalny Audio Connection Box od Renault lub jakiś Chińczyk typu x-carlink. Tylko ważny jest kabel (wtyczka). Na forum znajdziesz info Biggrin

napisane telefonem

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2018, 19:13 przez michaldck.)

Lubię mojego Scenica Biggrin
Wydrze wydrzę wydrze wydrze wydrze wydrzę.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości