op
Witam.
Istnieje możliwość wyłączenia w clipie:
1 Tylnej wycierwczki, tryb automatyczny i ręczny
2 Ogrzewania tylnej szyby i lusterek ( po naciśnięciu przycisku brak reakcji. Po włączeniu funkcji dobry widoczności dioda sygnalizukaca ogrzewanie tylnej szyby święci ale nie działa)
3 Świateł przeciwmgielnych przednich
4. Funkcji ryglowania drzwi po ruszenia. ( Nie można jej aktywować przyciskiem)
Zleciłem mechanikowi wyłączenie czujników ciśnienia w kolach, od tamtego momentu nie działaj mi wymienione wyżej funkcję. Dodam ze mechanik dwukrotnie podchodził do wyłączenia czujników ciśnienia. Za pierwszym razem wyłączył je tylko w meni wyświetlaczu co spowodowało wyświetlanie się napisu o usterkę elektronicznej i serwisu.
Z góry dziękuję za odp.
Istnieje możliwość wyłączenia w clipie:
1 Tylnej wycierwczki, tryb automatyczny i ręczny
2 Ogrzewania tylnej szyby i lusterek ( po naciśnięciu przycisku brak reakcji. Po włączeniu funkcji dobry widoczności dioda sygnalizukaca ogrzewanie tylnej szyby święci ale nie działa)
3 Świateł przeciwmgielnych przednich
4. Funkcji ryglowania drzwi po ruszenia. ( Nie można jej aktywować przyciskiem)
Zleciłem mechanikowi wyłączenie czujników ciśnienia w kolach, od tamtego momentu nie działaj mi wymienione wyżej funkcję. Dodam ze mechanik dwukrotnie podchodził do wyłączenia czujników ciśnienia. Za pierwszym razem wyłączył je tylko w meni wyświetlaczu co spowodowało wyświetlanie się napisu o usterkę elektronicznej i serwisu.
Z góry dziękuję za odp.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2018, 08:29 przez Robert18.)

![[-]](https://www.scenic-forum.pl/images/revision-scenic/collapse.png)