SCENIC IV Doposażenie w Full LED Pure Vision

rava79
Zarejestrowani

op Cześć, 

czy ktoś przerabiał temat doposażenia (wymiany) reflektorów w Renault Grand Scenic IV z  reflektorów halogenowych na Full LED Pure Vision. 

Czy operacja przebiegnie na zasadzie PLUG AND PLAY, czy tez wymagane jest "coś" dodatkowo? 

G.

Odpowiedz
jacek00
Zarejestrowani

(12-11-2019, 15:47)rava79 napisał(a): Cześć, 

czy ktoś przerabiał temat doposażenia (wymiany) reflektorów w Renault Grand Scenic IV z  reflektorów halogenowych na Full LED Pure Vision. 

Czy operacja przebiegnie na zasadzie PLUG AND PLAY, czy tez wymagane jest "coś" dodatkowo? 

G.
Raczej nie będzie to Plug&Play, bo w LEDach masz system samopoziomowania się świateł. Więc musi być jakiś czujnik

Odpowiedz
twilk7
Zarejestrowani

Tak jak z xenonem. Poziomowanie, spryskiwacze.

Odpowiedz
jacek00
Zarejestrowani

(16-11-2019, 09:49)twilk7 napisał(a): Tak jak z xenonem. Poziomowanie, spryskiwacze.
Spryskiwacze nie są w standardzie. Były dostępne jako opcja w pakiecie zimowym

Odpowiedz
Oktawiusz
Zarejestrowani

NIe są P&P ale idzie wiązki dostosować

RenGarage :: Zmiany konfiguracji :: Aktywacje :: Adaptacje :: TPMS :: Sterowniki :: Airbag :: Radia ::
Odpowiedz
Salw86
Zarejestrowani

Też o tym myślę.
Ktoś próbował oczywiście z sukcesem?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Odpowiedz
marecki035
Zarejestrowani

Witam.
Kupiłem używane lampy zamontowłem w miejsce soczewek i wszysto działa ,
polecam i pozdrawiam.

Odpowiedz
Oktawiusz
Zarejestrowani

Bez żadnych przeróbek w kabelkologii czy ustawieniach?

RenGarage :: Zmiany konfiguracji :: Aktywacje :: Adaptacje :: TPMS :: Sterowniki :: Airbag :: Radia ::
Odpowiedz
rrkrysiak
Zarejestrowani

(27-04-2021, 17:23)Oktawiusz napisał(a): Bez żadnych przeróbek w kabelkologii czy ustawieniach?

Hej,
udało Ci się uzyskać odpowiedź odnośnie przełożenia tych lamp ?
TomaszB napisał 15-07-2021, 14:09:
Druga i ostatnia prośba o przywitanie się. Dalsze ignorowanie notatkek administracji zostanie odpowidnio "nagrodzone".

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2021, 14:09 przez TomaszB.)

Odpowiedz
deejayp40
Zarejestrowani

Za kilka dni kupuję te ledy ,jak wrócę do Polski,sprzedawca zapewnia mnie ,że wykręcam soczewki i montuję ledy,bez żadnych przeróbek. Napiszę,czy to prawda.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości