Wymiana rozrządu

Fear
Zarejestrowani

op Witam jaki jest koszt wymiany rozrządu na Śląsku i jaki warsztat polecacie ??Mój mechanik wyliczył mi wymianę bez części na 750 zl

Odpowiedz
pablo19705
Zarejestrowani

Za samą robociznę 750??? Bardzo dużo.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego Biggrin
Odpowiedz
Fear
Zarejestrowani

op No właśnie też mi się tak wydajeSad

Odpowiedz
kiwikrakow
Zarejestrowani

Za samą robotę w 1,6 16 V mówią 300-350zł

W życiu tak jest, jak się komuś nie podoba zawsze może zmienić swoje kółko zainteresowań, albo sie dostosować. 
Odpowiedz
itek
Cena roboty w zależności od warsztatu a części: cały kpl. zestaw albo tylko pasek i rolka. Więc możesz zapłacić 800 albo 2800, tyle ile dałem w serwisie.

Odpowiedz
pablo19705
Zarejestrowani

Półtora roku temu za robociznę przy wymianie rozrządu wraz z KZFR i pompą wody płaciłem 250 zł. Pomorze Gdanskie .Silnik 2.0 16 v . Trochę na pewno od tej pory podrożało, ale ta kwota to lekka przesada.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego Biggrin
Odpowiedz
Fear
Zarejestrowani

op Nom właśnie ja mam cały rozrzad plus kzfr interesuje mnie tylko sam koszt wymiany ale 750 zl wydaje mi się dość duży.moze ktoś ma godny polecenia warsztat w rozsądnej cenie na Śląsku.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2020, 22:29 przez Fear.)

Odpowiedz
Przemek7
Zarejestrowani

750 zł, coś drogo jak na samą robociznę. Może robocizna plus budżetowy zestaw części bez KFZR. W Krakowie do ogarnięcia za 200 zł.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2020, 00:44 przez Przemek7.)

Odpowiedz
haszczurur
Zarejestrowani

(12-02-2020, 22:23)itek napisał(a): Cena roboty w zależności od warsztatu a części: cały kpl. zestaw albo tylko pasek i rolka. Więc możesz zapłacić 800 albo 2800, tyle ile dałem w serwisie.

W jakim samochodzie robiłeś rozrząd za 2800zł bo chyba nie w Scenic.

Odpowiedz
Paweł Głowienkowski
Zarejestrowani

Ja robiłem teraz cały rozrząd kompletny z pompą i z KZFR za 1500 bez koła robią za 1200. Nie wiem jaki jest koszt części. Jak pytałem w Gliwicach innych to mieli jeszcze drożej

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości