Zapasowy kluczyk z do Scenica

Furion
Zarejestrowani

op Czy ktoś wie jak można taniej niż w ASO wykombinować drugi kluczyk do Scenica I ? z immo i pilotem do centralnego w kluczyku .... w ASO chcą ponad 700 zł a prywatny zaczyna od 450 i mówi że może być drożej bo to zależy ... są jakieś tańsze rozwiązania ? od "zawsze" mam jeden kluczyk i zaczynam sie bać że kiedyś ten jedyny wysiądzie i zostane z ręką w ....

Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ....
Odpowiedz
pio555
Junior Administratorzy

Kluczyk kodowany niestety tyle kosztuje

Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka

Scenic III PH II 2012r 1.6 dCi 167KM
Megane III PH II 2015r 1.6 dCi 146KM
Clio III Ph I 2006r 1.6 16V 110KM
Clio III Ph I 2006r 1.2 16V 75KM
Odpowiedz
scrabi
Zarejestrowani

To i tak tanio.. Jak ci immo padnie, to to wyłączenie tego, wstawienie emulatora i to 550zl min.

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Zawsze do przodu, nigdy do tyłu. Biggrin 
Dostępne Ramki, wlepy i kubki z VI Zlotu, ........Oraz inne Gadżety....
Odpowiedz
PunkRock86
Moderatorzy

Ja już kluczyka ze stacyjki nie wyciągam. Też mam jeden. Jest sobie tam na stałe. Dołożyłem zamykanie centralnego z pilota i fajrant.

Whistling Żłopię browar, jaram szlugi,nie ma na mnie żadnej siły.
Byłem punkiem, jestem punkiem, będę punkiem do mogiły.

Odpowiedz
scrabi
Zarejestrowani

(26-06-2020, 14:03)PunkRock86 napisał(a): Ja już kluczyka ze stacyjki nie wyciągam. Też mam jeden. Jest sobie tam na stałe. Dołożyłem zamykanie centralnego z pilota i fajrant.
I że jak. Idziesz gdzie kolwiek do sklepu itd. To kluczyki w stacyjce siedzą zawsze?

Odpowiedz
PunkRock86
Moderatorzy

(26-06-2020, 14:20)scrabi napisał(a):
(26-06-2020, 14:03)PunkRock86 napisał(a): Ja już kluczyka ze stacyjki nie wyciągam. Też mam jeden.  Jest sobie tam na stałe. Dołożyłem zamykanie centralnego z pilota i fajrant.
I że jak. Idziesz gdzie kolwiek do sklepu itd. To kluczyki w stacyjce siedzą zawsze?

Tak. A właściwie kluczyk. Bez breloczka nawet Biggrin

Nawet nie posiadam takiego rarytasu jakim jest wkładka zamka  Lol  Półtora roku temu jak zdechł mi centralny z kluczyka, a wkładka już dawno nie była aktywna, musiałem się włamać do swojego auta ;) Udało się w 20 minut z użyciem wkrętarki z wiertłem i kawałka drutu. Wkładkę zaślepiłem, do centralnego wpiąłem uniwersalny sterownik i tak sobie śmigam.

[Obrazek: IMG_20200626_153320.jpg][Obrazek: IMG_20200626_153423.jpg]

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2020, 14:42 przez PunkRock86.)

Whistling Żłopię browar, jaram szlugi,nie ma na mnie żadnej siły.
Byłem punkiem, jestem punkiem, będę punkiem do mogiły.

Odpowiedz
TomaszB
Moderatorzy

Jako awaryjny możesz dorobić sobie kluczyk z imo bez sterowania centralnym, będzie taniej.

Bycie starszym ma swoje wady i zalety - nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka..
Odpowiedz
Chudy1964
Zarejestrowani

Najwyżej sobie szybe wybijesz to i tak taniej xD

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Furion
Zarejestrowani

op
(26-06-2020, 14:58)TomaszB napisał(a): Jako awaryjny możesz dorobić sobie kluczyk z imo bez sterowania centralnym, będzie taniej.

czyli można dorobić sam kluczyk z immo bez pilota do centralnego i to wychodzi taniej ? a dużo taniej ?

Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ....
Odpowiedz
scrabi
Zarejestrowani

(26-06-2020, 19:02)Furion napisał(a):
(26-06-2020, 14:58)TomaszB napisał(a): Jako awaryjny możesz dorobić sobie kluczyk z imo bez sterowania centralnym, będzie taniej.

czyli można dorobić sam kluczyk z immo bez pilota do centralnego i to wychodzi taniej ? a dużo taniej ?
Czyli sam grot.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości