Wymiana wyświetlacza r link 2 na 8.7.

przemo81
Zarejestrowani

op Witam. Chciałem dowiedzieć się czy ktoś z Was przerabiał temat wymiany wyświetlacza rlink 2 na większy. Jak się do tego zabrać zabrać żeby nie uszkodzić elementów plastikowych no i by wszystko działało pod kątem elektronicznym. Proszę o pomoc bo nic jeszcze w necie nie znalazłem.

Odpowiedz
pio555
Junior Administratorzy

(26-06-2020, 20:44)przemo81 napisał(a): dowiedzieć się czy ktoś z Was przerabiał temat wymiany wyświetlacza rlink 2 na większy.
a gdzie chcesz ten wyświetlacz zmieścic?

Scenic III PH II 2012r 1.6 dCi 167KM
Megane III PH II 2015r 1.6 dCi 146KM
Clio III Ph I 2006r 1.6 16V 110KM
Clio III Ph I 2006r 1.2 16V 75KM
Odpowiedz
przemo81
Zarejestrowani

op Wyjmujesz mały i montujesz duży. Jest to do zrobienia

Odpowiedz
Oktawiusz
Zarejestrowani

Rlink jest pożeniony z UCH i jeżeli kupisz używany to Ci nie zadziała. Da się wylogować radio z auta dawcy ale jeszcze zamontowana na aucie.
W Warszawie ogarniamy takie tematy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RenGarage :: Zmiany konfiguracji :: Aktywacje :: Adaptacje :: TPMS :: Sterowniki :: Airbag :: Radia ::
Odpowiedz
przemo81
Zarejestrowani

op Temat został opanowany. Mały wyświetlacz wymieniony na duży. I wszystko działa.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2020, 12:46 przez przemo81.)

Odpowiedz
PunkRock86
Moderatorzy

(03-07-2020, 12:44)przemo81 napisał(a): Temat został opanowany. Mały wyświetlacz wymieniony na duży. I wszystko działa.

Dawaj foto Biggrin

Whistling Żłopię browar, jaram szlugi,nie ma na mnie żadnej siły.
Byłem punkiem, jestem punkiem, będę punkiem do mogiły.

Odpowiedz
przemo81
Zarejestrowani

op Proszę
https://zapodaj.net/16ee0bf3dd51c.jpg.html

https://zapodaj.net/ae707c25ae8c9.jpg.html

Odpowiedz
[-] 2 użytkowników postawiło piwo użytkownikowi przemo81 za ten post post:
  • PunkRock86, Yorgen
pawlosio
Zarejestrowani

wyglada na fachową robote..sam robiles?
troche sie chyba nameczyles

Odpowiedz
przemo81
Zarejestrowani

op Tak. Robiłem sam. W kwestii ddt4all pomagał znajomy. Wszystko działa bez problemu. Jedyny problem to jest z android auto. Nie mogę ustawić wyglądu poziomego. Nie wiem czy to nie jest kwestią aktualizacji oprogramowania. Mam wersję 3.3. Nawi renault działa na całym tak jak trzeba

Odpowiedz
jacek00
Zarejestrowani

(04-07-2020, 19:56)przemo81 napisał(a): Tak. Robiłem sam. W kwestii ddt4all pomagał znajomy. Wszystko działa bez problemu. Jedyny problem to jest z android auto. Nie mogę ustawić wyglądu poziomego. Nie wiem czy to nie jest kwestią aktualizacji oprogramowania. Mam wersję 3.3. Nawi renault działa na całym tak jak trzeba

W jakim sensie poziomego? W sensie że na cały ekran? Nie da się, jedynie co można to AA w kwadracie.

Podobno w nowej wersji oprogramowania się da, ale tą wgrać można jedynie w ASO[Obrazek: c47d80554fecedcbf5489e40fc5adec3.jpg]

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości