Bagażnik na klapę SCII-co polecacie?

itek
op Jak w temacie. Przymierzałem z Decathlon 300 lecz jest za nisko osadzony-zasłania lampy i numer rej.
Chcę kupić używkę.

Odpowiedz
Proxima
Zarejestrowani

Jeśli chodzi o bagażnik rowerowy też się "podpinam", bo również zastanawiam się nad takim zakupem.
[Obrazek: taktyczny-janek-do-obserwowania-postu-cz...i-pies.jpg]

Odpowiedz
kiwikrakow
Zarejestrowani

Tez czegoś szukam albo belki albo na klapę. Bagażnik na jak mija mi się z celem. Niestety nie widziałem nic sensownego do sc

W życiu tak jest, jak się komuś nie podoba zawsze może zmienić swoje kółko zainteresowań, albo sie dostosować. 
Odpowiedz
pawlosio
Zarejestrowani

Polecam belki dachowe...lub na hak jak ktoś ma....moim.zdaniem na tylną klapę nie jest najlepszym rozwiazaniem..

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi pawlosio za ten post post:
  • marecky
itek
op To ma być tania inwestycja, więc tylko na klapę i przeważnie jeden rower.

Odpowiedz
marecky
Zarejestrowani

Używam platformę montowaną na hak. Jest prosta w montażu i praktyczna. Polecam.

Odpowiedz
pawlosio
Zarejestrowani

Moim zdaniem pod względem wygody, praktyczność i solidności itd najlepszy bedzie:
1. Na hak
2. Na dach
3.
4. Na klape

Odpowiedz
kiwikrakow
Zarejestrowani

Owszem ale hak to 1500+ ( chyba ze ktoś ma już hak to można kupić takie śmieszne wieszaki na hak za 100zl ale tez zasłaniają światła i rejestracje. dach jakieś 400 na szybę może 300 jak potrzeba raz na czas to styknie

W życiu tak jest, jak się komuś nie podoba zawsze może zmienić swoje kółko zainteresowań, albo sie dostosować. 
Odpowiedz
itek
op     Dzisiaj finał! Na olx używany thule clipon high 9106 za 99,99 z mojej miejscowości.
Jak ślepek kurze jajko Biggrin

Odpowiedz
[-] 5 użytkowników postawiło piwo użytkownikowi itek za ten post post:
  • kiwikrakow, michaldck, PRZEMEK1981, PunkRock86, Roming
kiwikrakow
Zarejestrowani

@itek a nie ma drugiego?

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości