op
Witajcie panowie i panie jesli sa tu tak owe
Zauważyłem w moim Scenicu pewna rzecz. Mianowicie mam przyciete opony od zewnętrznej strony. Gdyby to było z przodu tylko to wiadomo, coś z zbieżnością. Ale przycina również opony z tylu. A to już trochę zagwozdka. Czy ktoś się orientuje skąd to może się brać?
Sprawa druga to że jadąc wolno i hamując skrzypi mi coś w zawieszeniu, przy powolnym ruszaniu z miejsca również jest slyszalne. Podejrzewam że to moga być problemy z mcpersonem(ami) ale pewności brak. Przerabiał ktoś może takie problemu w GS3? Dzięki z góry za jakieś wskazowki
Zauważyłem w moim Scenicu pewna rzecz. Mianowicie mam przyciete opony od zewnętrznej strony. Gdyby to było z przodu tylko to wiadomo, coś z zbieżnością. Ale przycina również opony z tylu. A to już trochę zagwozdka. Czy ktoś się orientuje skąd to może się brać?Sprawa druga to że jadąc wolno i hamując skrzypi mi coś w zawieszeniu, przy powolnym ruszaniu z miejsca również jest slyszalne. Podejrzewam że to moga być problemy z mcpersonem(ami) ale pewności brak. Przerabiał ktoś może takie problemu w GS3? Dzięki z góry za jakieś wskazowki

![[-]](https://www.scenic-forum.pl/images/revision-scenic/collapse.png)