narzędzia

magicwojtek
Zarejestrowani

op Hej
co myślicie o https://vitay.pl/zestaw-71-cz-kluczy-sam...+SPECJALNA ?
mogę za darmo wziąć za punkty vitay. czy jednak lepiej kupić jakieś inne narzędzia?

Odpowiedz
itek
Za darmo warto ale nie obiecuj sobie zbyt wiele. Dla amatora do drobnych napraw.

Odpowiedz
scrabi
Zarejestrowani

Jako zestaw awaryjny żeby uciąć kabelek, dokrecić jakąś śrubkę to ok...Ale do napraw profesjonalnych nie oczekuj cudów..

Zawsze do przodu, nigdy do tyłu. Biggrin 
Dostępne Ramki, wlepy i kubki z VI Zlotu, ........Oraz inne Gadżety....
Odpowiedz
wojteks
Zarejestrowani

(07-12-2022, 18:34)magicwojtek napisał(a): mogę za darmo wziąć za punkty vitay. czy jednak lepiej kupić jakieś inne narzędzia?
Hmm, narzędzi żeby coś konkretnego naprawić trzeba dużo, te z linku to na zasadzie "mam narzędzia", do wszystkiego i do niczego.

Odpowiedz
wobli
Zarejestrowani

Za punkty to sobie lepiej rabat weź na paliwo. Przecież płaciłeś więcej niż wszędzie kupując właśnie tam.

Odpowiedz
magicwojtek
Zarejestrowani

op
(07-12-2022, 19:48)wobli napisał(a): Za punkty to sobie lepiej rabat weź na paliwo. Przecież płaciłeś więcej niż wszędzie kupując właśnie tam.

Po 1. Nie można już
Po 2. Mam kartę floty(-8gr na paliwie)

Odpowiedz
scrabi
Zarejestrowani

a możecie sobie dobijać punkty z floty? u nas jest rabat 30gr na ON i punkty poblokowane.

Zawsze do przodu, nigdy do tyłu. Biggrin 
Dostępne Ramki, wlepy i kubki z VI Zlotu, ........Oraz inne Gadżety....
Odpowiedz
twilk7
Zarejestrowani

@ scrabi to już zależy od podpisującego umowę i wysokości udzielonej obniżki, a ta zalezy od zadeklarowanej ilości zakupów.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
magicwojtek
Zarejestrowani

op Nie wiem...
Kartę dostałem z klubu mondeo jak mialem go. I sobie przepisuje tylko numery jak zmienia auto ?. Z 6-7 lat tak mam ją

I działa to i to. A te 8 gr na LPG to już sporo nawet ?.
Tankuje teraz po 2.55

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2022, 20:47 przez magicwojtek.)

Odpowiedz
PunkRock86
Moderatorzy

Ja tam wolałem wziąć mop do domu niż narzędzia bo byłem bardziej pewny przydatności. Ten zestaw z plasteliny, nie jest wart uskładanych punktów.

Whistling Żłopię browar, jaram szlugi,nie ma na mnie żadnej siły.
Byłem punkiem, jestem punkiem, będę punkiem do mogiły.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości