SCENIC II PH I Kamera cofania i rejestrator w lusterku

magicwojtek
Zarejestrowani

op Hej
Ktoś używa może nakładki na lusterko z kamerą cofania i rejestratorem?
jak tak jaki model? jak wam się sprawuje?

Odpowiedz
ko-ma
Zarejestrowani

Miałem w ScII nakładkę na lusterko - wywaliłem po 1 dniu.
Zakres regulacji kąta ustawienia kamery był zbyt mały - albo miałem ustawioną kamerę, albo lusterko(a kamera filmowała prawe pobocze).

Scenic II Ph II 1,5 dci 105 KM / Megane III Coupe Ph1 1,5 dci 90 KM

Scenic II Ph II (+), GrandScenic II Ph I, Polonez Caro+, Gaz 69M, Syrena R-20, Renault Megane Coupe , III Ph I , Suzuki SX4 1,6 4x4 120 KM
Odpowiedz
wobli
Zarejestrowani

Mam takie w 2 samochodach. Sprawdza sie b.donrze. Dokladnie kakie modele to bym musial sprawdzić

Odpowiedz
marecky
Zarejestrowani

(19-12-2022, 18:30)magicwojtek napisał(a): jak tak jaki model? jak wam się sprawuje
Obejrzyj to:
https://www.youtube.com/watch?v=lcUd0Wgbg40

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi marecky za ten post post:
  • magicwojtek
miszczenek
Zarejestrowani

ja mam w scenicu mbg line h900pro i sprawdza sie rewelka

Odpowiedz
robertj1
Zarejestrowani

Od 4 lat mam w swoim Scenicu lusterko z rejestratorem od sprzedawcy FASTCAM (allegro) model T10CM. To oczywiście nazwa modelu tego sprzedawcy.  Sprzęt spisuje się bardzo dobrze. Kamera z przodu i z tyłu, standard Full HD, kamera cofania. Kąt widzenia z przodu naprawdę taki jak pisze sprzedawca, tył w zależności od miejsca montażu,  trochę zabawy w ustawieniu pochylenia kamery. Z pewnością nie  żałuję tego zakupu.

Odpowiedz
magicwojtek
Zarejestrowani

op
(22-01-2023, 17:44)robertj1 napisał(a): Od 4 lat mam w swoim Scenicu lusterko z rejestratorem od sprzedawcy FASTCAM (allegro) model T10CM. To oczywiście nazwa modelu tego sprzedawcy.  Sprzęt spisuje się bardzo dobrze. Kamera z przodu i z tyłu, standard Full HD, kamera cofania. Kąt widzenia z przodu naprawdę taki jak pisze sprzedawca, tył w zależności od miejsca montażu,  trochę zabawy w ustawieniu pochylenia kamery. Z pewnością nie  żałuję tego zakupu.

Pokażesz zdjęcie? Nie ma problemu z otwieraniem daszków przeciw słonecznych?

Odpowiedz
Mati
Zarejestrowani

(22-01-2023, 10:19)miszczenek napisał(a): ja mam w scenicu mbg line h900pro i sprawdza sie rewelka
U mnie również taki sam jest i działa ok, ale jako wideorejestrator przód - tył. Kamerę wsteczna po włączeniu biegu wyłączyłem

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka

Było: Scenic I ph II 2001r. 1.9 dci 102KM  
///  Scenic II ph I 2004r. 1.9 dci 120KM  ///  Scenic II ph II 2008r. 1.9 dci 130KM  ///
Jest: --> Scenic III ph II 2013r. 1.5 dci 110KM <--
Odpowiedz
magicwojtek
Zarejestrowani

op
(22-01-2023, 10:19)miszczenek napisał(a): ja mam w scenicu mbg line h900pro i sprawdza sie rewelka

w scenicu II? 
zero problemów z daszkami itp? pokazesz fote?

Odpowiedz
robertj1
Zarejestrowani

(23-01-2023, 17:17)magicwojtek napisał(a):
(22-01-2023, 17:44)robertj1 napisał(a): Od 4 lat mam w swoim Scenicu lusterko z rejestratorem od sprzedawcy FASTCAM (allegro) model T10CM. To oczywiście nazwa modelu tego sprzedawcy.  Sprzęt spisuje się bardzo dobrze. Kamera z przodu i z tyłu, standard Full HD, kamera cofania. Kąt widzenia z przodu naprawdę taki jak pisze sprzedawca, tył w zależności od miejsca montażu,  trochę zabawy w ustawieniu pochylenia kamery. Z pewnością nie  żałuję tego zakupu.

Pokażesz zdjęcie? Nie ma problemu z otwieraniem daszków przeciw słonecznych?

Jutro zrobię zdjęcie. Nie ma problemu z otwieraniem daszków. Dotychczas nie ma również problemu z gumkami które mocująlusterko.

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi robertj1 za ten post post:
  • magicwojtek

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości