Autokomis

robertj1
Zarejestrowani

op Dzień dobry, czy ktoś  z forumowiczów ma opinie/doświadczenia o autokomisie AUTO29 w Warszawie na Płochcińskiej?

Odpowiedz
pio555
Junior Administratorzy

nie znam komis ale pokaz auto jakie chcesz tam kupić
komis pewnie jak każdy... kupić jak najtaniej sprzedać jak najdrożej tak działa każdy polski handlarz autami
auto od turasa lub ciapka skrętka licznika w dalej w polskę

Scenic III PH II 2012r 1.6 dCi 167KM
Megane III PH II 2015r 1.6 dCi 146KM
Clio III Ph I 2006r 1.6 16V 110KM
Clio III Ph I 2006r 1.2 16V 75KM
Odpowiedz
Jurek
Zarejestrowani

Pewnie będę w pobliżu w poniedziałek ale dużym a parkingu w pobliży brak jedynie taki służb do ważenia. Chyba głównie handlują krajowymi ,komis działa niedługo ze dwa lata .

Odpowiedz
Binio
Zarejestrowani

Pierwsze wpisy o komisie mniej około 3 lata temu, pierwszy raz widzę opinie w których komis jest chwalony za usuwanie awarii na gwarancji. Ciekawe

Odpowiedz
robertj1
Zarejestrowani

op Te opinie też mnie zaciekawiły. Zastanawiam się nad tym autkiem:  https://www.otomoto.pl/oferta/renault-tw...FfuMA.html
Do Warszawy mam trochę kilometrów więc w ciemno jechać to ryzyko bo wiadomo jak jest najczęściej. Ale właśnie te opinie ..... prawdziwe albo kupione? Gdyby ktoś z Was był w pobliżu i obejrzał to już co innego

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2023, 21:23 przez robertj1.)

Odpowiedz
pio555
Junior Administratorzy

(21-01-2023, 21:07)robertj1 napisał(a): Do Warszawy mam trochę kilometrów więc w ciemno jechać to ryzyko bo wiadomo jak jest najczęściej.
poważnie chcesz jechać po aut za 10k ponad 200km w jedną stronę?
weź pod uwagę ze auto jest sprowadzone więc aby coś mu się zostało na tym aucie to musiał je kupić za ok 1000Euro
sprawdź sobie w niemczech co mozna kupić na ta kasę

Scenic III PH II 2012r 1.6 dCi 167KM
Megane III PH II 2015r 1.6 dCi 146KM
Clio III Ph I 2006r 1.6 16V 110KM
Clio III Ph I 2006r 1.2 16V 75KM
Odpowiedz
Binio
Zarejestrowani

(22-01-2023, 12:20)pio555 napisał(a):
(21-01-2023, 21:07)robertj1 napisał(a): Do Warszawy mam trochę kilometrów więc w ciemno jechać to ryzyko bo wiadomo jak jest najczęściej.
weź pod uwagę ze auto jest sprowadzone więc aby coś mu się zostało na tym aucie to musiał je kupić za ok 1000Euro

Mi jak odbiło- nic nie sugeruję, jedynie dopuszczam takie opcje -to najpierw pojechałem do Płońska, wróciłem do Łodzi i wyruszyłem do Częstochowy

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2023, 14:21 przez Binio.)

Odpowiedz
robertj1
Zarejestrowani

op
(22-01-2023, 14:20)Binio napisał(a):
(22-01-2023, 12:20)pio555 napisał(a):

Mi jak odbiło- nic nie sugeruję, jedynie dopuszczam takie opcje -to najpierw pojechałem do Płońska, wróciłem do Łodzi i wyruszyłem do Częstochowy

Nie wiem kiedy to było, ale z tą Częstochową trzeba było napisać-podjechałbym zobaczyć czy warto jechać z Łodzi. wszyscy wiemy jak to jest z kupieniem używanego samochodu. Scenica też kupiłem sprowadzonego z Niemiec i nie powiem trochę kilometrów przejechałem zanim się zdecydowałem. 5 lat temu dałem za niego 12,5 tys. Wiec też można było się zastanawiać czy warto było jeździć. Dzisiaj nie żałuję chociaż w przebieg nie wierzyłem od początku. Poza tym uważam, że auta z Niemiec (i nie tylko) mają swoje mocne strony.

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi robertj1 za ten post post:
  • Binio
Binio
Zarejestrowani

Jeszcze byś stwierdził że byle co i bym go nie kupił a tak już jeżdżę i jedna decyzja z głowy Biggrin Biggrin

Po pierwsze te zagramaniczne dają wrażenie być mniej wytłuczone a po drugie jakoś tak jak oglądałem to miałem wrażenie że wciąż pokutuje wśród wielu z nas, że jak nie muszę zrobić, to nie robię...

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2023, 19:47 przez Binio.)

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości