op
Witam od paru dni slysze z nawiewów swist przy właczonym nawiewie a dzis zauwazyłem że jest slyszalny tylko przy wlaczonej klimatyzacji. Co to moze byc?
Dziwny dźwięk z nawiewów
|
Nie wiem czy jest określony, mam to samo i przy ostatnim uzupełnianiu klimy wyszło, że układ jest prawie pusty. Jedź do magików od klimy to się okaże ile ściągną czynnika z układu.
Bycie starszym ma swoje wady i zalety - nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka..
(20-03-2023, 11:59)piotrex512 napisał(a): I tak nagle wszystko ubuło z ukladu?Wystarczy kilka sekund żeby układ był pusty a powoli uciekając to miesiąc-rok-dwa i pusty. Czynnik mierzy się na wagę (gramy) i uzupełnia do podanej wartości dla danego pojazdu. (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2023, 14:12 przez wojteks.)
op
(20-03-2023, 14:11)wojteks napisał(a):(20-03-2023, 11:59)piotrex512 napisał(a): I tak nagle wszystko ubuło z ukladu?Wystarczy kilka sekund żeby układ był pusty a powoli uciekając to miesiąc-rok-dwa i pusty. Czynnik mierzy się na wagę (gramy) i uzupełnia do podanej wartości dla danego pojazdu. 2021 r miałem cały oprozniony i nabity na nowo do pełna |
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

![[-]](https://www.scenic-forum.pl/images/revision-scenic/collapse.png)