Kratka nawiewu

anusia149
Zarejestrowani

op Chciałem wymienić kratkę ,po wyjęciu spadla mi nakładka na,jak się dostać do tunelu?

Odpowiedz
vitia
Zarejestrowani

Zależy z której strony deski. Ogólnie - od dołu.

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi vitia za ten post post:
  • anusia149
anusia149
Zarejestrowani

op Od schowka?

Odpowiedz
vitia
Zarejestrowani

(16-08-2023, 20:24)vitia napisał(a): Zależy z której strony deski. Ogólnie - od dołu.

Wiem, że nieelegancko cytować samego siebie, ale... Czego nie rozumiesz, sprecyzuj? Nie piszesz czy chodzi o lewą czy prawą stronę, zwracam Ci uwagę - Ty zadajesz kolejne pytanie nie odpowiadając na moje. Powiedz mi jak mieć chęć pomagać, jeśli Tobie się nie chce?

Najlepiej zdjąć górę deski, lub ją przynajmniej podnieść. Ale można na lenia odkręcić kilka śrubek ze schowka, wygiąć go delikatnie, wsadzić tam (pomiędzy górę schowka a górną część deski) rękę i na czuja połączyć. Z drugiej strony przez otwór po rączce z hamulca ręcznego podobne ginekologiczne wygibasy.

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi vitia za ten post post:
  • anusia149
wobli
Zarejestrowani

Pozwólcie że się wtrącę w dyskusję. Gdyby problem był opisany konkretnie czyli co i gdzie wpadło to i konkretnych porad było by zapewne więcej.
Wniosek z tego taki iż należy starannie formułować zdania i zwracać uwagę na literówki.

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi wobli za ten post post:
  • anusia149
anusia149
Zarejestrowani

op Zgadzam się,na szybkiego pisałem i nie precyzyjnie opisałem sprawę,chodzi o prawą stronę,pasażera.Dzis będę to robił

Odpowiedz
anusia149
Zarejestrowani

op Zrobione...

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości