op
Do sprzedaży laptop dell vostro 3568, matryca 15 cali full HD matowa. Na pokładzie dysk ssd o pojemności 256gb, laptop posiada wbudowaną nagrywarkę dvd, procesor i5 7generacji. Sprawność baterii 74%. Czas pracy na baterii przy mało wymagających zadanich około 5h. Zainstalowany windows 10 pro. Nie ma możliwości instalacji Windowsa 11. Laptop cały czas w moich rękach przez 3 pierwsze lata pracował jako służbowy czyli po 8h dziennie głównie na zasilaczu, potem miałem możliwość odkupu i przeleżał u nas w domu kolejne 2 lata używany głównie do sprawdzenia czegoś na necie, zrobienia opłat. Wizualnie nie jest poobijany lecz klapa od matrycy z powodu swojej struktury ma zarysowania od nóżek z innego laptopa nie jest to mocno rzucające się w oczy ale jest. (3 zdjęcie)
Najważniejsze cena 700zł + koszt przesyłki. Póki co nie wystawiałem go jeszcze na portale typu olx, lecz w przypadku chęci zakupy, sprawę ogarniemy.
Wysłane z mojego SM-M127F przy użyciu Tapatalka
Najważniejsze cena 700zł + koszt przesyłki. Póki co nie wystawiałem go jeszcze na portale typu olx, lecz w przypadku chęci zakupy, sprawę ogarniemy.
Wysłane z mojego SM-M127F przy użyciu Tapatalka
Poprzednik SC I ph II 1,6 Excpression Aut+

![[-]](https://www.scenic-forum.pl/images/revision-scenic/collapse.png)