Problem z kartą bez HF

Landron
Zarejestrowani

op Witam, scenic II 2003r problem polega na tym, że rano podjechałem pod dom zamknąłem samochód  kartą,  a wieczorem lipa żaden przycisk na pilocie nie reaguje (zamykanie, otwieranie, bagażnik) Bateria nowa, a karta to chinczyk, rozbierałem obudowę i na oko wszystko git. Najgorsze jest to, że nie moge dostać się do środka auta bo kartę matkę  z kluczykiem będę miał dopiero na weekendzie. Dziwne jest też to, że dioda od immo świeci się cały czas (nie mruga) jakieś pomysły. Pozdrawiam

Odpowiedz
easydoor
Zarejestrowani

zepsuta karta w takim razie - nie usiadłeś na niej  ?

Odpowiedz
Landron
Zarejestrowani

op
(14-09-2023, 09:15)easydoor napisał(a): zepsuta karta w takim razie - nie usiadłeś na niej  ?

Karta zawsze noszona była z daleka od tyłka hehe. Troche juz przyciski (switche) przerywały bo trzeba było mocno dociskać guziki, żeby otworzyć czy zamknąć samochód. Jak karta faktycznie zepsuta to podjadę do magika od kluczy i sprawdzi, ale co z immo? Dioda nie powinna mrugac? Bo to mnie martwi

Odpowiedz
Landron
Zarejestrowani

op Przepraszam, ale nie mogę edytować, temat do zamknięcia. Dzisiaj samochód otworzyłem kluczykiem i okazało się, że świateł nie wyłączyłem. Akumulator swoje lata już ma i po paru godzinach lampy nie świeciły, dzisiaj aku zmierzone 8V także szrot. Ehh starość nie radość

Odpowiedz
vitia
Zarejestrowani

Jak 99% tych przypadków, to wina akumulatora Biggrin
Dlaczego szrot? Głębiej rozładowane udało mi się naładować.

Włącz sobie automatyczne światła, nie będziesz zapominał.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2023, 07:06 przez vitia.)

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości