SCENIC III Jaki hak do GRAND SCENIC 3 PHI ?

Jantar2402
Zarejestrowani

op Cześć,

czy moglibyście polecić hak do GS3 phI, który siądzie bez podcinania zderzaka oraz z dedykowaną wiązką na 13pin , która odłącza czujniki parkowania ?  Wiązka dedykowana z kostkami, żeby nie było lutowania itd, oryginalna renault lub innego producenta.
Szukam zestawu do 1000zł
Używane renault , które widziałem mają pociętą wiązkę, jej brak i niestety praktycznie zawsze gniazdo 7 pin.
PunkRock86 napisał 04-09-2025, 08:41:
Warto prawidłowo tytułować wątek, żeby inni wiedzieli czego potrzebujesz. Poprawiłem.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2025, 08:41 przez PunkRock86.)

Odpowiedz
kotleto
Zarejestrowani

Każdy hak jaki założysz trzeba podciąć zderzak, ale to są milimetry Biggrin
Jak dobrze poszukasz to chyba kiedyś wrzuciłem zdjęcie ile musiałem podciąć jak zakładałem.
Ja do wszystkich samochodów zakładałem steinhoff i wiązkę erich Jagger bo to jest producent na pierwszy montaż.

Wysłane z mojego RMX3741 przy użyciu Tapatalka

Na allegro hak 480 wiązka 468

Wysłane z mojego RMX3741 przy użyciu Tapatalka

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2025, 09:56 przez kotleto.)

Odpowiedz
avig
Zarejestrowani

(04-09-2025, 08:35)Jantar2402 napisał(a): Cześć,

czy moglibyście polecić hak do GS3 phI, który siądzie bez podcinania zderzaka oraz z dedykowaną wiązką na 13pin , która odłącza czujniki parkowania ?  Wiązka dedykowana z kostkami, żeby nie było lutowania itd, oryginalna renault lub innego producenta.
Szukam zestawu do 1000zł
Używane renault , które widziałem mają pociętą wiązkę, jej brak i niestety praktycznie zawsze gniazdo 7 pin.

wiązka jagger, hak do granda, ja nic nie podcinałem zderzaka w grandzie https://www.scenic-forum.pl/Watek-SCENIC...nia?page=2

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości