Jak otworzyć maskę.

Grzybu
Zarejestrowani

op Witam,

Oczywiście jak w temacie chodź trochę śmiesznie to brzmi, ale jest trochę tragicznie. Rozpędziłem się wczoraj do mojego scenica aby wymienić żarówkę od migacza no ale nie pykło. Ogólnie to mam zerwaną linkę od maski w kabinie przy klamce i zawszę otwierałem maskę wkładając rękę przez zderzak i do wczoraj było dobrze, ale się skończyło, drugi człon linki który idzie od zaczepu do takiej kosteczki gdzie łączy się z pierwszym członem członem, wypadł mi z zaczepu i nie wiem jak teraz mam otworzyć maskę, a zderzak i tak będę wymieniać więc jeśli będę musiał jakoś się go pozbyć to nie ma problemu. Proszę o pomoc.
Pozdrawim

Odpowiedz
kiwikrakow
Zarejestrowani

Miałem ten problem i udało się przez atrapę chłodnicy po stronie kierowcy. Później zzipowalem złączkę i było git do końca żywota auta

W życiu tak jest, jak się komuś nie podoba zawsze może zmienić swoje kółko zainteresowań, albo sie dostosować. 
Odpowiedz
Grzybu
Zarejestrowani

op Tylko że ta druga linka wypadła, jak by nie wypadła to bym otwarł bez problemu

Odpowiedz
kiwikrakow
Zarejestrowani

Ale te linkę którą idzie do zamka powinieneś tam mieć trzeba się tam dostać

W życiu tak jest, jak się komuś nie podoba zawsze może zmienić swoje kółko zainteresowań, albo sie dostosować. 
Odpowiedz
twilk7
Zarejestrowani

(11-06-2026, 09:33)kiwikrakow napisał(a): Ale te linkę którą idzie do zamka powinieneś tam mieć trzeba się tam dostać
Przecież kolega pisze, że wypadła. Chyba, że jest jeszcze trzecia linka.

Odpowiedz
Grzybu
Zarejestrowani

op
(11-06-2026, 09:33)kiwikrakow napisał(a): Ale te linkę którą idzie do zamka powinieneś tam mieć trzeba się tam dostać

Została mi linka od klamki z kabiny do tego pudełeczka, a wypadła całkowicie ta mała od pudełeczka do zatrzasku który trzymał trzpień od maski.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości