Drukarka, urządzenie wielofunkcyjne tzw kombajn

Pogromca
Moderatorzy

op Poleć ktoś coś ? Najważniejsze żeby można było drukować bezprzewodowo tj po blu lub wifi

Odpowiedz
Paweł Głowienkowski
Zarejestrowani

Nie wiem co drukujesz i ile ale jeżeli atramentowa to tylko z CISS. Raz że eksploatacja jest tania dwa tusze kopiujesz tanio oryginał więc nie ma problemu z drukowaniem. A reszta parametrów typu szybkość, duplex rozdzielczość to zależy od tego do czego potrzebujesz no i jaki masz zapas gotówki. Te drukarki są droższe w zakupie ale baaardzo tanie masz wydruki na oryginalnych tuszach.
Ja mam w pracy Brother MCF-T930DW jest droga ale dostajesz wifi, tusze na 15000 wydruków czarnobiałych i 5000 kolorowych, automatyczny druk dwustronny i ADF na skanerze tylko jednostronny. Tusze po 30kilka zł na 5000 stron.

Wysłane z POCO X3PRO

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11 godzin(y) temu przez Paweł Głowienkowski.)

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi Paweł Głowienkowski za ten post post:
  • Pogromca
Pogromca
Moderatorzy

op To do domowego użytku, z racji że nie dziennie to chyba lepiej w laserową może iść?

Odpowiedz
Paweł Głowienkowski
Zarejestrowani

Możesz tylko kolor czy czarnobiała? Kolor może być drogi i ogólnie na start w laserach dostajesz tylko tonery rozruchowe. Trzeba zobaczyć ile kosztuje caly nowy toner na jaką wydajność. W zamienniki możesz iść dopiero po skończeniu gwarancji bo się pokapują. A te najtańsze to tonery były na chyba 600 do 1000 stron.

Wysłane z POCO X3PRO

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi Paweł Głowienkowski za ten post post:
  • Pogromca
Pogromca
Moderatorzy

op Chyba to zamówię

https://www.euro.com.pl/urzadzenia-wielo...9AQAvD_BwE

Odpowiedz
kotleto
Zarejestrowani

Ja jakiś czas temu kupiłem canon tylko nie pamiętam jaki model, też na dolewamy tusz za ok 500 zł i fajnie się sprawdza

Wysłane z mojego motorola edge 60 pro przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi kotleto za ten post post:
  • Pogromca
Pogromca
Moderatorzy

op Kupiłem tego z linku, jutro odbieram i zobaczymy jak to będzie hulać.

Odpowiedz
Pogromca
Moderatorzy

op Haha anulowałem zamówienie w media na tą drukarkę bo mi się przypomniało że w euro mam kod na 5 dych Thumbup

Odpowiedz
twilk7
Zarejestrowani

Epson. Polecam[Obrazek: 710a9196bd582dd35306589f65d21c4a.jpg]

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi twilk7 za ten post post:
  • Pogromca
mb_17
Zarejestrowani

Espona z serii Ecotank miałem pewnie z 6-7 lat, niestety ostatnio miewał "humory" i ostatecznie zakończył żywot.
Wybrałem tym razem HP Smart Tank 581 na następcę, może nie jest najszybsza, ale jakość wydruku wg mnie bardzo dobra. Ma taki sam system uzupełniania tuszu jak Espon Ecotank i wg mnie całkiem niezła relacja cena/jakość, ma wifi , ja płaciłem niecałe 515 pln, do domu czy małego biura domowego powinna być wystarczająca

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez mb_17.)

były: Laguna I ph II 1.6 16V , Laguna II ph I 3.0 V6 24V, Laguna II ph I 1.8 16V, Octavia I 1.9TDI, Grand Scenic II ph II 2.0T, Laguna II ph II 2.0 dCi
-> jest Grand Scenic III ph II 1.5 dCi + Yaris III 1.5 Dual VVT-ie
Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi mb_17 za ten post post:
  • Pogromca

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości