Jaki szampon?

Oktawiusz
Zarejestrowani

op Jaki szampon radzicie kupić? Nie chcę wydawać majątku ale równie dobrze wiem, że mycie ludwikiem to już nie te czasy.

Co polecacie?

RenGarage :: Zmiany konfiguracji :: Aktywacje :: Adaptacje :: TPMS :: Sterowniki :: Airbag :: Radia ::
Odpowiedz
PRZEMO
Administratorzy

http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-...473ml.html
mam ten Biggrin wygrałem na Wawrzkowiźnie Biggrin

Jeśli ktoś cię atakuje - milcz nic go tak nie wkurzy jak twój spokój i milczenie.
Cheers
Renault Grand Scenic III 2014, Renault Kangoo Bebop 2009
Odpowiedz
Bora
Kobiety

DX2 Thumbup na siwienie czy na wypadanie ? Thumbup

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi Bora za ten post post:
  • Shadow1100
funkoval
Specjalisci

Majątek top kwestia względna, istotna jest wydajność.

Dodo Juice Born To Be Mild np.

Odpowiedz
Asia
Kobiety

Nam Adaś u MxNowicki polecił szampon o zapachu gumy balonowej. Nie znam nazwy ale pewnie panowie coś wydumają Biggrin kolor niebieski w przeźroczystej butelce z czarną nakrętką. Na etykiecie chyba są balony.
Tfelek, Acidmk, Funki- jaka jest nazwa tego szamponu??

Odpowiedz
funkoval
Specjalisci

Blink Bubblegum

Fruit Basket tej firmy też jest OK

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2015, 16:40 przez funkoval.)

Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi funkoval za ten post post:
  • Asia
Yorgen
Zarejestrowani

(14-04-2015, 16:35)funkoval napisał(a): Majątek top kwestia względna, istotna jest wydajność.

Dodo Juice Born To Be Mild np.
Taki oto komentarz widnieje na pielegnowacauto.pl

zbyt wysoka cena w porównaniu do jakości Review by adziami
tak tak, 10 ml starczy żeby wytworzyć "piankę" a nie pianę, poprzednio miałem duraglosa i był po prostu bardziej wydajniejszy. (dodano 10-09-13)

Odpowiedz
funkoval
Specjalisci

Piana to nie wszystko, inaczej do mycia nie byłoby potrzebne wiadro, lecz wiaderko.

Zapytajcie acidmk o wrażenia - miał Bubblegum, teraz ma Dodo Juice.
Miałem okazję używać szamponów z 'wyższej półki' i tam z tą pianą jest różnie, czasem bardzo skromnie, np. Zymöl.

Odpowiedz
acidmk
Specjalisci

Szampon nie musi pienić się jakoś bardzo. To piana aktywna wstępnie rozpuszcza brud z lakieru. Dobry szampon przede wszystkim ma domyć tego czego piana nie zdołała no i ma dawać rękawicy poślizg. Tak aby gładko sunęła po lakierze :-D :-D

Ja mam jeszcze jeden warunek, musi pachnieć ładne :-P

Dodo jest dla mnie teraz numerem jeden.

POzdrawiam
Acidmk
Mój wątek, moja Sicilia w necie LaBellaSicilia.pl
Odpowiedz
Yorgen
Zarejestrowani

Tylko, że musimy mieć w tedy dwa szampony. Pierwszy to Dodo, który utrzyma powłokę wosku na samochodzie oraz drugi szampon który usunie wosk z karoserii i będziemy mogli położyć warstwę wosku na nowo. Jednak osobiście wybieram opcję z szamponem który usunie nawet i tygodniowy wosk. Bo jak zabieram się za czyszczenie samochodu to jest to jak obrzęd dla mnie Thumbup Wszystko po kolei, dokładnie. Przed rozpoczęciem dobieram tylko kosmetyki których będę używać ;p

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości