Renault Twingo 2011 rok 1.2 101 KM

Wojtgda
Zarejestrowani

op mój teść sprzeda swoje auto, od 3 miesięcy stoi pod blokiem ponieważ teść jeździ firmowym Caddy. a autem jeździła moja żona do marca tego roku i stał wtedy w hali garażowej, ze względu na scenica i większą rodzinę oddaliśmy auto teściowi.
plusy auta:
oryginalny przebieg
dwa komplety opon - obecnie auto stoi na zimówkach.
olej wymieniany na bieżąco (co roku)
nowe klocki przód - wymiana 5 tyś temu
Faktura VAT 23% - cena jest ceną brutto
15 000 zł brutto dla forumowiczów

link do zdjęć i pełnego ogłoszenia:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryza...58747.html

TomaszB
Moderatorzy

Masz jakieś fotki tych uszkodzeń przed naprawą, podeślij mi na maila tborejko@onet.eu

Bycie starszym ma swoje wady i zalety - nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka..
Mati
Zarejestrowani

hmm...
"pierwsza rejestracja za granicą: 27.04.2011 rok
pierwsza rejestracja w Polsce: 15.07.2013 rok"

"Stan: pierwszy właściciel, bezwypadkowy,"

Było: Scenic I ph II 2001r. 1.9 dci 102KM  
///  Scenic II ph I 2004r. 1.9 dci 120KM  ///  Scenic II ph II 2008r. 1.9 dci 130KM  ///
Jest: --> Scenic III ph II 2013r. 1.5 dci 110KM <--
maciej1486
Zarejestrowani

Jezeli byl np przerysowany blotnik to czemu ma byc zaznaczone wypadkowy;)

Poprawilem bo niedoczytalem

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-2015, 14:16 przez maciej1486.)

Diagnostyka aut osobowych--> DELPHI, DTT4ALL,VCDS

TomaszB
Moderatorzy

"auto przyjechało do Polski z Francji - miało lekko uszkodzony tylny lewy błotnik - auto przyjechało na kołach. W momencie zakupu auto miało przebieg niecałe 17 tyś km."

Bycie starszym ma swoje wady i zalety - nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka..
Wojtgda
Zarejestrowani

op Przykro mi bardzo ale sie sfrajerowalem i nie zrobilem zdjec dzisiaj pan z zona oglądał auto i mierzył miernikiem do lakieru na błotniku najgrubszy kit to 550.
Narazie poprosili ze obejrzą jeszcze jedno auto i zastanowią sie ktore wybrac. Drugie na nieszczęście ma klime. Ale Pani bardziej sie Twingo podoba.

pio555
Junior Administratorzy

Wojtgda napisał(a):Drugie na nieszczęście ma klime
to ten nie ma klimy?

Scenic III PH II 2012r 1.6 dCi 167KM
Megane III PH II 2015r 1.6 dCi 146KM
Clio III Ph I 2006r 1.6 16V 110KM
Clio III Ph I 2006r 1.2 16V 75KM
gebi
Zarejestrowani

Ja osobiscie nie kupilbym auta bez klimy,ostatnio wracalem znad morza i cala droga 508 km na klimie nawet o 12 w nocy bylo 22 C parowa w aucie po wylaczeniu klimy nie wspomne o slonecznych dniach

Wojtgda
Zarejestrowani

op Nie ma bo teść nawet ma w caddym ale jej nie używa bo twierdzi ze mu nie potrzebna

mjek
Zarejestrowani

(20-07-2015, 19:30)gebi napisał(a): Ja osobiscie nie kupilbym auta bez klimy,ostatnio wracalem znad morza i cala droga 508 km na klimie nawet o 12 w nocy bylo 22 C parowa w aucie po wylaczeniu klimy nie wspomne o slonecznych dniach
Dokładnie.. Tym bardziej, że to małe miejskie autko (z ogloszenia), a w lato w korku bez klimy bym chyba zwariowal..

Fiat Stilo 1.9 JTD
Renault Scenic ph I 1.6

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości