Wiązka z wtyczką do przepływomierza

Oktawiusz
Zarejestrowani

op Może ktoś z Was ma szrot obok siebie i może pomóc ? Potrzebuję odciętej wtyczki z dłuższym kawałkiem przewodów do przepływomierza do Scenic II 1,9dci 120KM

U mnie w okolicy brak takowych ale tyż popytam.

RenGarage :: Zmiany konfiguracji :: Aktywacje :: Adaptacje :: TPMS :: Sterowniki :: Airbag :: Radia ::
Patrys4891
Junior Administratorzy

Często przejeżdżam obok szrotu na strażackiej. Na trakcie lubelskim też jest koleś z częściami od Renault.
Obdzwoń czy mają. Jak tak to podjadę i wezmę

i jeszcze tu koleś ma części do Renówek https://www.google.pl/maps/@52.1892537,2...312!8i6656

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2015, 21:35 przez Patrys4891.)

Thumbup
miro
Moderatorzy

Na ile pinów potrzebujesz? Mam wiązkę z Dci 120KM.

"Ludzie,którzy twierdzą,że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać ludziom którzy właśnie to robią."

Cheers Zapraszamy na VI Ogólnopolski Zlot Scenic-Forum.pl -Sielpia Wielka 14-16 czerwiec 2019 roku
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi miro za ten post post:
  • Oktawiusz
Oktawiusz
Zarejestrowani

op 6 pinów powinno być

RenGarage :: Zmiany konfiguracji :: Aktywacje :: Adaptacje :: TPMS :: Sterowniki :: Airbag :: Radia ::
miro
Moderatorzy

Ok,jutro sprawdzę i dam znać.

"Ludzie,którzy twierdzą,że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać ludziom którzy właśnie to robią."

Cheers Zapraszamy na VI Ogólnopolski Zlot Scenic-Forum.pl -Sielpia Wielka 14-16 czerwiec 2019 roku
Oktawiusz
Zarejestrowani

op Jak masz sprawny czujnik poziomu oleju to też przytulę

miro
Moderatorzy

Czujnik jest napewno.

maciej1486
Zarejestrowani

A zawor odmy?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Diagnostyka aut osobowych--> DELPHI, DTT4ALL,VCDS

Oktawiusz
Zarejestrowani

op heh, zawór odmy mi też potrzebien o ile jest cały

ale nic, najpierw zerknij za powyższym

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2015, 22:44 przez Oktawiusz.)

miro
Moderatorzy

Oktawiusz daj adres na PW, jutro ci wyślę
[Obrazek: 6bc04fd5271f9f19a433766cc1e4aea3.jpg]

Zaworu odmy nie ma

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości