[K]Błotochrony

RafałQ
Zarejestrowani

op Kupię błotochrony jak na zdjęciach:
[Obrazek: opahoj.jpg]
[Obrazek: 2qx5kqw.png]

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2015, 19:33 przez Bora.)

Scenic IphII 2.0 i Grand Scenic II 1.9dci 
Nie pisz, jeśli możesz coś powiedzieć, nie mów, jeśli możesz kiwnąć głową, nie kiwaj głową, jeśli nie musisz.

TomaszB
Moderatorzy

Ciężki temat, pytałeś o koszt w ASO ?

Bycie starszym ma swoje wady i zalety - nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka..
RafałQ
Zarejestrowani

op Jeszcze nie pytałem. Po przekopaniu internetu znalazłem jedno jedyne ogłoszenie: http://olx.pl/oferta/oryginalne-chlapacz...2acfd635c8 ale wydaję mi się troszku drogo.

Nie pisz, jeśli możesz coś powiedzieć, nie mów, jeśli możesz kiwnąć głową, nie kiwaj głową, jeśli nie musisz.

adi84
Zarejestrowani

Kurde tam i tak ns początku progu masz nadkole i ten błotochron nie wiem czemu ma służyć. Lepiej już chyba chlapacz.

maciej1486
Zarejestrowani

(23-08-2015, 20:51)adi84 napisał(a): Kurde tam i tak ns początku progu masz nadkole i ten błotochron nie wiem czemu ma służyć. Lepiej już chyba chlapacz.

Tam najczęściej wychodzi ruda- zakończenie błotnika, a progiem

midar
Zarejestrowani

chroni próg od wyskakujących kamieni

RafałQ
Zarejestrowani

op Właśnie u mnie już się pokazała i chciałem zabezpieczyć zwykłą farbą, bez wizyty u lakiernika i jakbym założył takie błotochrony to raz, że byłoby fajnie zamaskowane i nic nie byłoby widać, a dwa chroniłoby od kamieni i myślę od soli w zimie też lepiej niż bez.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości