op
może ktoś z was nakieruje mnie na przyczynę dziwnego zachowania się mojego auta na postoju.mianowicie automat sprawuje się super nie szarpie ,zmienia biegi płynnie,
no nie ma się do czego przyczepić.
jednak dzisiejszego dnia zaczęło dziać się coś dziwnego.
stojąc w korku na D po zatrzymaniu po ok 3-5 sekundach auto zaczyna się "bujać"do przodu i tyłu.bujanie nasila się aż po ok 10 sekundach jest już cały czas takie samo.
to bujanie jest bardzo słabo wyczuwalne ale jest.wrażenie jest takie jak by auto chciało delikatnie ruszyć do przodu a za chwilę zrezygnowało z tego zamiaru.
hamulec trzymałem mocno a przy zmianie na N LUB P dziwne zachowanie ustaje. przy przerzucaniu na zmianę manualną dziwne zachowanie auta nie ustaje.
ktoś wie co to może być?
no nie ma się do czego przyczepić.
jednak dzisiejszego dnia zaczęło dziać się coś dziwnego.
stojąc w korku na D po zatrzymaniu po ok 3-5 sekundach auto zaczyna się "bujać"do przodu i tyłu.bujanie nasila się aż po ok 10 sekundach jest już cały czas takie samo.
to bujanie jest bardzo słabo wyczuwalne ale jest.wrażenie jest takie jak by auto chciało delikatnie ruszyć do przodu a za chwilę zrezygnowało z tego zamiaru.
hamulec trzymałem mocno a przy zmianie na N LUB P dziwne zachowanie ustaje. przy przerzucaniu na zmianę manualną dziwne zachowanie auta nie ustaje.
ktoś wie co to może być?

![[-]](https://www.scenic-forum.pl/images/revision-scenic/collapse.png)