op
Proszę Was o pomoc. Do tej pory myślałem ze ta wersja która oglądam to 1.9dci 130km
Po sprawdzeniu na moje renault z vin wynika ze jest to silnik 1.9 dci 125 euro 4
92 kw jak się nie myle
Proszę o rady. Warto kupić z tym silnikiem? Wiem że ten 130 km jest bardzo dobry a 120 to lipa.
Jak wygląda sprawa z częściami. Wtryskami, turbo sprzęgło itp podejda z innych modeli np z 130 km?
Jak tam jest więcej części z 120 konnej to nie biorę. Ojciec miał i się strasznie sypał.
Boje się o koszty utrzymania
Bardzo was proszę o szybką pomoc
Jeżeli są błędy w pisowni to przepraszam ale pisze na szybko na komorce
Po sprawdzeniu na moje renault z vin wynika ze jest to silnik 1.9 dci 125 euro 4
92 kw jak się nie myle
Proszę o rady. Warto kupić z tym silnikiem? Wiem że ten 130 km jest bardzo dobry a 120 to lipa.
Jak wygląda sprawa z częściami. Wtryskami, turbo sprzęgło itp podejda z innych modeli np z 130 km?
Jak tam jest więcej części z 120 konnej to nie biorę. Ojciec miał i się strasznie sypał.
Boje się o koszty utrzymania
Bardzo was proszę o szybką pomoc
Jeżeli są błędy w pisowni to przepraszam ale pisze na szybko na komorce

![[-]](https://www.scenic-forum.pl/images/revision-scenic/collapse.png)
pozatym ludzie nie ma już nie psujacych się samochodów. Te czasy już były gdzie gość miliony km kręcił osobowką na jednym silniku....teraz koncern samochodowy ma zarabiać coraz więcej, nie tylko jak sprzeda nowe auto