wybor wycieraczek szyba przod

kondzio81
Zarejestrowani

op jak w temacie pomóżcie koledzy zakupiłem nowe oryginalne i tragedia jak pokropi to trzeszcza,  czy te posiada ktoś i może się wypowiedzieć     http://allegro.pl/wycieraczki-valeo-xtrm...99634.html

Thumbup
Odpowiedz
grzesiek_m
Zarejestrowani

O Valeo sie nie moge wypowiedziec. Od lat (rozne samochody) kupuje Bosch i nigdy nie bylo problemow. Nie wiem jak sie maja do siebie ceny jednych i drugich, ale raczej duzej roznicy nie ma. Polecam przy nastepnej wymianie.

EDIT: sprawdzilem na szybko i roznica jest 2x (68zl vs 131zl)

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2015, 18:53 przez grzesiek_m.)

Pozdrawiam,
Grzesiek
Odpowiedz
roman123
Zarejestrowani

Ja mam zwykłe (nie płaskie) Valeo od 3 lat i nadal w dobrej kondycji. Czasem pomaga porządne umycie szyby rozpuszczalnikiem nitro. Jak szyba tłusta to najlepsze wycieraczki nie dają rady.

Odpowiedz
kondzio81
Zarejestrowani

op mam oryginaly i 3 miechy i trzeszcza ze masakra a mam scenika z 3 roku i tam nie podejdą byle jakie

Thumbup
Odpowiedz
Wadera
Kobiety

Od marca miałam zamienniki za 80 zł po kilku miesiącach były głośne .Teraz zakupiłam org. Renault za 63 zł pięknie zbierają i są ciche.

Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka

Using Tapatalk
Odpowiedz
pio555
Junior Administratorzy

tez ma oryginały za 55zł
na razie ok

Scenic III PH II 2012r 1.6 dCi 167KM
Megane III PH II 2015r 1.6 dCi 146KM
Clio III Ph I 2006r 1.6 16V 110KM
Clio III Ph I 2006r 1.2 16V 75KM
Odpowiedz
Marian1981
Zarejestrowani

Też mam oryginał w renault za 80 pln kupione. Od marca ładnie zbierają. Wcześniej w scI miałem bosch i też były super.
Może to nie wina wycieraczek a czegoś co się osadziło na szybie?

Odpowiedz
maciej1486
Zarejestrowani

Proponuje raz na miesiac przemyc gumy rozpuszczalnikiem

Diagnostyka aut osobowych--> DELPHI, DTT4ALL,VCDS

Odpowiedz
kondzio81
Zarejestrowani

op szyba nowa pękniecie od kamienia i przeglądu mi nie przeszedł ,morze trafiłem na bubel
Mati napisał 14-11-2015, 14:37:
To nie wątek do takich postów

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2015, 14:37 przez Mati.)

Thumbup
Odpowiedz
Oktawiusz
Zarejestrowani

(14-11-2015, 13:04)maciej1486 napisał(a): Proponuje raz na miesiac przemyc gumy rozpuszczalnikiem

on nie zniszczy gumy czasem ?

RenGarage :: Zmiany konfiguracji :: Aktywacje :: Adaptacje :: TPMS :: Sterowniki :: Airbag :: Radia ::
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości