[K]Kupię Vel Satis'a 2.0T

oliwek
Zarejestrowani

op Hej 
zakupię Vel Satisa. Przedlift, polift nie ma większego znaczenia, głownie musi być w 100% sprawny, i z jakąś tam historią.
Chodzi mi o bdb stan auta. Wyposażenie to raczej się nie będę upierać bo i tak są mocno wyposażone.
Generalnie szukam zadbanego egzemplarza. Silnik TYLKO I WYŁĄCZNIE 2,0 T benzyna (najlepiej +gaz)

Pozdrawiam

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2016, 20:28 przez Bora.)

alamsok1
Zarejestrowani

(16-02-2016, 19:00)oliwek napisał(a): Hej 
zakupię Vel Satisa. Przedlift, polift nie ma większego znaczenia, głownie musi być w 100% sprawny, i z jakąś tam historią.
Chodzi mi o bdb stan auta. Wyposażenie to raczej się nie będę upierać bo i tak są mocno wyposażone.
Generalnie szukam zadbanego egzemplarza. Silnik TYLKO I WYŁĄCZNIE 2,0 T benzyna (najlepiej +gaz)

Pozdrawiam

Witam-sprzedałem w zeszłym roku Vel Satisa 3.5 v6.Teraz będziesz miał problem znalez,jest ich jak na lekarstwo. Tu masz ich trochę za Odrą....http://www.autoscout24.pl/

oliwek
Zarejestrowani

op rozważam za odrą ale w DE są albo diesle albo 3,5 V6 a ja chyba bardziej skłaniałbym się ku 2,0TBiggrin

xander!
Zarejestrowani

W Chorzowie jest na licytacji komorniczej, ale niestety niesprawny Sad

VEYRON
Zarejestrowani

(18-02-2016, 14:04)xander! napisał(a): W Chorzowie jest na licytacji komorniczej, ale niestety niesprawny Sad
Zapodaj link jak masz

Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka

Robota to głupota - Picie to jest życie !!Biggrin
oliwek
Zarejestrowani

op zapodaj, i co mu jest ? silnik czy cos bardziej ?

xander!
Zarejestrowani

[Obrazek: 138138]

Nie mam pojęcia co mu jest, przez zupełny przypadek na niego trafiłem.
Link do ogłoszenia

[Obrazek: 138139]
I jeszcze jeden z Katowic (szukałem tego z Chorzowa i ten się trafił).
Link do ogłoszenia

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2016, 14:08 przez xander!.)

VEYRON
Zarejestrowani

Też je wczoraj znalazłem ale niestety zero informacji - jaki silnik , wyposażenie i co nie działa Sad

Robota to głupota - Picie to jest życie !!Biggrin
Wojtgda
Zarejestrowani

Pierwszy widac ze na czesci bo przodem oberwal i kolomz zapasu nie lezy w osi ;)

raventador
Zarejestrowani

We Francji jest tego w brudmogę zapodać francuską stronkę. Mojego szwagra siostra, ma 3.0 silnik najbogatsza wersja.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Świat złamie Ci serce na dziesięć różnych sposobów, to pewne. Nie umiem tego wyjaśnić, ani tego, ani szaleństwa które tkwi we mnie i w innych, ale niedziela znów jest moim ulubionym dniem, myślę o tym co zrobili dla mnie inni i czuję się wielkim szczęściarzem.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości