op
Witam. Problem z lusterkiem pojawił się w grudniu 2013r.
Ale ponieważ był sporadyczny na razie udawałem, że nie widzę.
Przy zamykaniu lusterek, zamykają się pięknie. Przy otwieraniu, lewe się nie otwierało do końca. Dźwięk jakby spowalniał i stawało w połowie. Pchnąłem paluszkiem i wskakiwało na swoje miejsce. I tak było sporadycznie do dzisiaj. Dziś zaczęło strzelać głośno i ledwo się otwiera. Trzeba mocno je przestawić na swoje miejsce.
Martwi mnie ten trzask przy otwieraniu, głośny. I ciekawe czy to też przejdzie znienacka jak się pojawiło. Chciałem to wszystko spryskać porządnie jakimś WD-40 czy coś ale to chyba bez sensu....
Ale ponieważ był sporadyczny na razie udawałem, że nie widzę.
Przy zamykaniu lusterek, zamykają się pięknie. Przy otwieraniu, lewe się nie otwierało do końca. Dźwięk jakby spowalniał i stawało w połowie. Pchnąłem paluszkiem i wskakiwało na swoje miejsce. I tak było sporadycznie do dzisiaj. Dziś zaczęło strzelać głośno i ledwo się otwiera. Trzeba mocno je przestawić na swoje miejsce.
Martwi mnie ten trzask przy otwieraniu, głośny. I ciekawe czy to też przejdzie znienacka jak się pojawiło. Chciałem to wszystko spryskać porządnie jakimś WD-40 czy coś ale to chyba bez sensu....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2014, 16:25 przez Oktawiusz.)
Borys pozdrawia. www.hopsasa.com.pl
By na lodzie kręcić kółka ; zapnij pasy, gaz i dwójka !!
1.5 dci , 105 km , 07r .
By na lodzie kręcić kółka ; zapnij pasy, gaz i dwójka !!
1.5 dci , 105 km , 07r .

![[-]](https://www.scenic-forum.pl/images/revision-scenic/collapse.png)