Nakładki plastikowe stylizujące na wersje rx 2005r

jonasz.sp
Zarejestrowani

op Witam!
Czy może ktoś się orientuje, czy jest możliwy zakup plastikowych nakładek na karoserie do scenica 1,9 dci z 2005 by wyglądał jak rx4 ?
Widziałem takiego scenica drugiej generacji w Krakowie ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji gdzie takie elementy można było by nabyć.
z góry dziękuje i pozdrawiam
Krystian
mojzesz92 napisał 12-05-2016, 12:26:
zgodnie z pkt.4 regulaminu pierwszy post powinien znajdować się w dziale przywitań. 

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2016, 12:26 przez mojzesz92.)

Odpowiedz
Oktawiusz
Zarejestrowani

Może scenic conquest widziałeś ?

RenGarage :: Zmiany konfiguracji :: Aktywacje :: Adaptacje :: TPMS :: Sterowniki :: Airbag :: Radia ::
Odpowiedz
Patrys4891
Junior Administratorzy

Tak jak napisał Oktawiusz, pwenie chodzi o wersję conquest?
[Obrazek: renault-scenic-conquest-2011-images-91219.jpg]

Thumbup
Odpowiedz
jonasz.sp
Zarejestrowani

op Tak! dokładnie takiego widziałemBiggrin i czy może ktoś się orientuje czy można gdzieś dokupić takie nakładki/listwy ? i czy jest możliwość dopasowania tego do scenica 2 z 2005 r?

Odpowiedz
TomaszB
Moderatorzy

Zderzaki pewnie się da, listwy progowe być może, listwy drzwiowe niestety nie, są szersze i mają inne mocowania.

Bycie starszym ma swoje wady i zalety - nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka..
Odpowiedz
[-] 1 użytkownik postawił piwo użytkownikowi TomaszB za ten post post:
  •
jonasz.sp
Zarejestrowani

op Chodzi mi głównie o zderzaki listwy przy progach i nadkola Biggrin gdyby był ktoś zorientowany gdzie takie cos można było by kupić byłbym szalenie wdzięczny
Pozdrawiam
Patrys4891 napisał 12-05-2016, 14:58:
Ostatnia prośba do zastosowania się do 4 punktu regulaminu.
Poza tym naruszasz też 15 punkt regulaminu, który zaakceptowałeś przy rejestracji.
Dalsze niestosowanie się do regulaminu zostanie odpowiednio "nagrodzone".

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2016, 14:58 przez Patrys4891.)

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości